1. Acordul privind Termenii si conditiile de accesare a website-ului topluxury.ro

Prin accesarea topluxury.ro sunteti  de acord sa respectati  Termenii si conditiile de utilizare si legislatia in vigoare.

Accesarea prezentului website consituie acordul dvs. prinvind  prezentul document numit Termeni si conditii.

Daca nu sunteti de acord cu prezentul document vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. 

2. Licenta de utilizare asupra continutului website-ului topluxury.ro

Aveti permisiunea de a descarca temporar o copie a materialelor de pe website NUMAI pentru a facilita vizualizarea si informarea cu privire la produsele topluxury.ro

Acesta descarcare se face strict sub licenta NON-COMERCIALA si dreptul de a descarca nu reprezinta un transfer de proprietate si:

 nu aveti permisiunea sa modificati sau sa editati materialele in scopuri non-comerciale sau comerciale

sa transferati catre o terta parte sau sa folositi materialele in scopuri comerciale 

3. Declinarea raspunderii

Toate materialele de pe site-ul web topluxury.ro sunt furnizate "ca atare". Acest lucru inseamna ca topluxury.ro nu ofera garantii, explicite sau implicite.

4. Limitarea raspunderii

in nici un caz si in nici o situatie detinatorul topluxury.ro nu raspunde pentru orice daune (inclusiv, fara a se limita la, daune pentru pierderea de date sau de profit, sau din cauza de intrerupere a activitatii) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe Internet si de pe site-ul topluxury.ro

 5. Revizuire si erata

Materialele care apar pe site-ul web topluxury.ro pot cuprinde erori tehnice, tipografice sau erori fotografice. TopLuxury.ro nu garanteaza ca oricare dintre materialele de pe site-ul sau web sunt corecte, complete sau curente.  TopLuxury.ro poate face modificari la materialele continute pe site-ul sau, in orice moment, fara notificare. 

6. Linkuri

 TopLuxury.ro  nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul sau pe Internet si nu este responsabil pentru continutul oricarui astfel de site. Utilizarea si accesarea oricarui astfel de site web este pe riscul propriu al utilizatorului.

 7. Modificarile termenilor si conditiilor de utilizare

 TopLuxury.ro poate revizui acesti termeni de utilizare pentru site-ul sau web, in orice moment, fara notificare. Prin utilizarea acestui site web, sunteti de acord cu  versiunea curenta a acestor termeni si conditii de utilizare.

8. Legislatie

Orice pretentie cu privire la site-ul web  TopLuxury.ro  este guvernata de legile statului Romania.